SPICC Bistro

Az éttermünk 2017-ben nyitotta meg kapuit Balatonfüreden, a balatonfüredi mólón. Az éttermünknek a különlegessége abban rejlik, hogy a Balaton közvetlen partján található, így vendégeink egyszerre élvezhetik finom ételeinket, valamint a lenyűgöző kilátást a Balatonra.
A célunk, hogy a legmagasabb minőségű ételeket kínáljunk a vendégeinek. Ételeink elkészítése során figyelmet fordítunk a részletekre, így minden fogásunk igazán különleges és egyedi.
A menünk változatos és széles választékkal rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő fogást. Az étlapunkon megtalálhatóak a klasszikus magyar ételek, valamint a nemzetközi konyha különlegességei is.
Az éttermünk hangulatos és barátságos környezetet biztosít a vendégeink számára, így ideális választás egy romantikus vacsorához vagy egy kellemes családi ebédhez is. Célunk, hogy minden vendégünk elégedetten távozzon az éttermünkből, és szívesen térjen vissza hozzánk újra és újra.
Reméljük, hogy hamarosan üdvözölhetünk téged is vendégeink között és megmutathatjuk, hogy miért is vagyunk az egyik legkedveltebb étterem Balatonfüreden.

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36 30 417 2635
Email: info@spiccbistro.hu
Web: spiccbistro.hu
Facebook: www.facebook.com/spiccbistro
Instagram: @spiccbistro
Cím: Balatonfüredi móló