Söptei Étterem

Cím: 8229 Csopak, Istenfia u. 5.
Telefon, asztalfoglalás: +36 87 340 201
E-mail: etterem@sopteipince.hu
Facebook & Instagram: @sopteipinceszet
Honlap: www.soptei.hu

Nyári nyitva tartás: K–CS: 12:00–22:00; P–Szo: 12:00–23:00; V: 12:00–22:00;
Téli nyitva tartás: Cs–V: 12:00–22:00

Söptei Étterem • Hagyomány és megújulás

Az 1998-ban Csopakon megnyitott Söptei Étterem lendületet visz a gasztronómiai hagyományokba. Az ismerős magyar ízvilágot friss megközelítésben tálaló ételek tökéletes harmóniát alkotnak a Söptei Pincészet díjnyertes boraival. A szemet s lelket gyönyörködtető balatoni panorámával körített lugasban elköltött ételek kivételes gasztronómiai élményt nyújtanak, míg a vendéglő megújult belső tere kora ősztől késő tavaszig fogadja az egyéni és csoportos vendégeket.

Söptei Szmóker • Füst a víz felett!

Van új a csopaki nap alatt! ’21 tavaszán durva dolgot dörrentett be az újító szemléletéről híres Söptei Étterem. A húsimádók átütő barbecue technológiáját az ellenállhatatlan Söptei ízvilággal bolondították meg. A szenvedélyes séf, Söptei Róbert tervei szerint egyedileg hegesztett nagyvassal, a forrófüstös Söptei Szmókerrel most befűtöttek a sótlan gasztrounalomnak. Mert bírják a metált, a füstöt, a combos adagokat és a mélybíbor kérget a szaftos darabokon!

Söptei JazzDűlő • Lazulunk a lugasban

Az étterem kertje nyári hétvégéken zöldellő szőlőtőkék között, színes lampionok fényénél hangulatos élőzenével, stílusos DJ-vel, hűvös borokkal, a séf trendi grill és BBQ ételeivel várja a lazulni vágyó vendégeket. Lesz densz plusz mámor, látvány, élmény, napfény, holdfény. Robi szuper bisztrókajái, forrón füstölt húsköltemények, gyarló grillkolbászok, meglepi a vegáknak. Zsolti díjnyertes borai, aranyló Varázslat és ezüstös Hangulat. Virtuóz élőzenék, valódi hangszeresek, csillogó fekete lemezek. Benéz George Benson, Aretha Franklin, Amy Winehouse, Jamiroquai, Jacko és még páran. Hozd fel a lábad ha mered, a JazzDűlő nem meredek!