Koktélmény Bár

Facebook: https://www.facebook.com/koktelmeny.bar

Instagram: https://www.instagram.com/koktelmeny.bar/

Email: koktelmenybar@gmail.com

 

Fedezd fel a Koktélmény Bárt Balatonfüreden!

Lépj be a Koktélmény Bár világába, ahol az igényes szórakozás és a különleges élmények találkoznak! Bártendereink mesterei a koktélkészítésnek, és kínálatunkban az alkoholos és alkoholmentes koktélok széles választékát találod. Legyen szó egy frissítő nyári italról vagy egy exkluzív, gyerekeknek szóló koktélról, nálunk mindenki megtalálja a kedvencét.

A Koktélmény Bár nem csak egy hely, ahol italokat fogyaszthatsz, hanem egy élményekkel teli oázis, ahol minden este különleges programok várnak rád. Családi bűvészműsorok, artisták, bűvészek és élőzene – mindenki talál magának valami izgalmasat.

Bárunk Balatonfüred szélén található, Tihany felé haladva, a Balatonfüredi kempinget elhagyva. (Tihanyi Műút 1.) Egyedülálló helyszínünk és hangulatunk messze kiemelkedik a többi bár közül. Kényelmes, vintage stílusú berendezésünk és barátságos környezetünk garantáltan elvarázsol.

Célközönségünk azok az igényes fiatal felnőttek és családosok, akik értékelik a kulturált szórakozást és a minőségi időtöltést. Szeretnénk, ha vendégeink nálunk élményekkel gazdagodjanak, mert hisszük, hogy az élmények sokkal boldogabbá teszik az embereket, mint a tárgyak.

Látogass el hozzánk, és hagyd, hogy a Koktélmény Bár elvarázsoljon! Távozz fülig érő mosollyal és felejthetetlen emlékekkel!