Bergmann cukrászda

8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 64. Tel: (06) 87 / 341 087 Web: www.bergmanncukraszda.hu
8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 1. Tel: (06) 87 / 482 763 Web: www.bergmanncukraszda.hu

A Bergmann Cukrászdák a Bergmann családról kapták nevüket, ahol nagy hagyományai vannak a cukrász mesterségnek. Az első Bergmann Cukrászdát 1939-ben Győrben nyitotta édesapánk, nagyapánk, dédapánk, Bergmann Imre. Napjainkban is az ő szakmai elhivatottságát tartjuk követendő példának.

Balatonfüredi cukrászdáink 1992. és 1999. óta csábítják az édes ízek kedvelőit. Vendégeink között nagy a törzsvendégek aránya, ami annak a régi családi alapelvnek is köszönhető, hogy a jó minőségű alapanyagokat nem szabad felcserélni silány utánzatokkal.

A cukrászda kínálatában megtalálható sok-sok finomság: saját készítésű sütemény, torta, fagylalt, fagylaltkehely, kenyér, és kávékülönlegesség.

 

A kizárólag helyben készített cukrászsütemény választékunkban megtalálhatóak a hagyományos, megszokott ízvilág mellett a mai modern elvárásoknak megfelelő termékek is. Szívesen ajánljuk figyelmükbe sütemény specialitásainkat is.

Az általunk kínált valamennyi fagylalt természetes alapanyagokból, főzött technológiával készül, ezért kitűnő alapja egyedi fagylaltkehely választékunknak.

Kevésbé édesszájú vendégeink nagy megelégedéssel fogyasztják pogácsáinkat, kenyereinket.

Kávékülönlegességek: kávéinkat kizárólag a Bergmann Cukrászdák részére pörkölt különleges kávékeverékünkből készítjük.

A megszokott üdítők, italok mellett helyben készült forró csokoládé, teák és turmixok széles választéka csábítja vendégeinket a társasági időtöltésre.

A cukrászda és kávéház széles kínálatát szezonális készítményekkel is igyekszünk színesíteni: ilyenek például az ünnepekhez (karácsony, húsvét) kötődő hagyományos sütemények, torták
és speciális édességek, a saját készítésű csokoládé figurák, és az idénygyümölcsök ihlette kreációk.

Cukrászdáink Balatonfüreden a Petőfi Sándor utcában, a 71-es főútvonal mentén találhatóak. A Balatonfüred, Petőfi Sándor u. 64. szám alatti cukrászdánkat, tágas, napsütötte terasz (ez sajnos az időjárás függvénye), békebeli polgári kialakítású belső tér és családias hangulat jellemzi. (telefon/fax: 06/87-341-087, e-mail: bergmann-cukraszda1@t-online.hu)

Zsigmond u. 1. szám alatt, az Arany Csillag ház épületében kapott helyet másik üzletünk. A
cukrászda és kávéház belső vendégterének, valamint teraszának kialakításánál is törekedtünk igazodni a múlt században épült műemlék épület eleganciájához és stílusához. A kávézó teaház is egyben, lenyűgöző tea kínálattal. (telefon: 06/87-482-763, e-mail: bergmann-cukraszda1@t-online.hu)

Cukrászdáinkban előzetes egyeztetés alapján szívesen fogadunk csoportokat, és adunk helyet kisebb rendezvények lebonyolításához is. Különleges alkalmakra vállaljuk speciális, monumentális, akár több száz szeletes torták, és esküvői torta, menyasszonyi torta elkészítését és szállítását is.