Liliput Kisvonat

A Balatonfüredre látogató turisták körében kedvelt közlekedési eszköz a Liliput Dotto kisvonat, amely kellemes városnéző körútra viszi a kirándulni vágyókat. A Liliput városnéző kisvonat az időjárástól függően szinte egész évben üzemel.  (április-október) Balatonfüred város látványosságait, a belváros utcáit érintő útvonalon túl a város legnépszerűbb helyeire is elszállítja utasait.

Már a városhoz tartozik!

Városunkba, Balatonfüredre ellátogatók számára nyújtható szolgáltatási körnek, látványos kiegészítője a Liliput Városnéző Kisvonat. Gumikerekes kisvonatunk különböző városi, illetve Euro-régiós rendezvényeknek állandó résztvevője. Emellett kulturális és céges rendezvények, gyermekprogramok, esküvők megvalósításában is rendelkezésre állunk.

Városnéző körút kisvonattal.

Városnéző kisvonatunk a Vitorlás térről ( hajóállomástól egy percre!) indulva teszi meg városnéző körútját. Megismertetjük az utazókat a város nevezetességeivel, összekapcsoljuk a Fürdővárosi részt az Óvárossal, ezzel is elősegítve a két teleépülésrész egymáshoz való közeledését, az üdülővendégel a parttól távolabbi részekre való felvezetését.

 

Elérhetőség: