Balaton Ballooning

Repüljön a Balaton Ballooning-gal és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból!

Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a magasból a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit!

Hatalmas élmény, világszínvonalú szolgáltatás, tripla biztonság!

A Balaton Ballooning Kft az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként több mint 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 14. éve vagyunk jelen. Érdekeltségeink vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is.

Mit jelent a tripla biztonság?

  1. Nem hobbipilótákkal dolgozunk: munkatársaink profi, főállású kereskedelmi pilóták, fejenként több ezeróra repülési tapasztalattal.
  2. Nem másodkézből összevásárolt felszerelést, hanem a gyártóktól közvetlenül beszerzett új, világszínvonalú eszközökethasználunk. Ballonkosarunk a legújabb és legmodernebb, itthon egyedülálló módon utas biztonsági övekkel
  3. Nagy összegű, Európa egyik legnagyobb, kifejezetten légiközlekedési biztosítással foglalkozó német biztosítótársaságánál kötött biztosítássalrendelkezünk.

 

Április 1. és október 31. között (időjárástól függően) naponta 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, Keszthely környéki indulással. A sétarepüléseket többnyire este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Hétvégéken igény szerint  reggel is van repülés. A starthelyen több nyelvű biztonsági oktatás után utasaink megtekinthetik a ballon felfújását, majd a beszállást követően kb. 1 órát repülünk. 1000-1500 m magasságig emelkedünk . A ballon repülési iránya és a látótávolság az időjárási viszonyoktól függ. Landolás után  a földi személyzet  hűtött alkoholos és mentes pezsgőt, ásványvizet, gyermekeknek gyümölcslét szolgál fel. Egy kis ceremónia keretében névre szóló oklevelet kapnak az Utasok, majd a helyszínen történik a fizetés: készpénz, bankkártya, OTP vagy K&H SZÉP kártya. A repülésről HD minőségű videofelvétel készül, ami külön megvásárolható.

A kb. 3 órás program magába foglalja a helyi transzfereket ( Keszthely 20 km-es körzetén belül).

4 fő felett bármely Balaton-parti településről ingyenes a transzfert biztosítunk !

Információ és foglalás a balatonfüredi Tourinform irodában, vagy a +36 20 4032667 számon ( 0-24) illetve Whatsapp-on és az info@balaton-ballooning.com e-mail címen.