HeliForce – Helikopteres kalandrepülés

Cím: Balatonfőkajár

E-mail: info@heliforce.hu

Telefon: +36 70 197 8000

Web: https://heliforce.hu/

 

 

Az 1989-ben kizárólagosan magyar tulajdonosi háttérrel alapított Forgószárny Kft. légi szolgáltatások nyújtására szakosodott. Az alapítás óta eltelt – lassan 35 esztendőben – jelentős tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk a teheremelés, mezőgazdasági tevékenység és katasztrófavédelmi feladatok ellátása területén.

A legbüszkébbek az általunk kifejlesztett egyedi és innovatív műszaki fejlesztéseinkre vagyunk, amelyekkel olyan problémákra kerestünk és találtunk megoldásokat, amelyek széles körben érintik a mezőgazdasági ágazatot.

Légi járművünk egy MIL MI-2 típusú HELIKOPTER – amely az általános felhasználás mellett olyan speciális esetekben is alkalmazható, amikor extrém körülmények miatt más katasztrófavédelmi módszerek kizártak, ezáltal hatékonyan tudjuk segíteni a védekezést esetleges erdőtűz vagy árvíz megfékezésénél.

Ezen szolgáltatásaink mellett évtizedek óta állandó meghívott vendégei vagyunk hazai és nemzetközi repülőnapoknak, valamint a különleges programokra nyitott nagyközönségnek is felejthetetlen élményeket kínálunk. Extrém helikopteres utasrepüléseink mellett Európában egyedüliként – a világ leghosszabb HeliBungee kötelével – szervezünk helikopteres bungee jumpingot, valamint akár több száz fős repülőtéri csapatépítő és egyéb rendezvényeket.