Balatoni Hajózási Zrt.

Balatonfüred, Hajóállomás
Weboldal: www.balatonihajozas.hu

Balatonfüredről induló települések közötti hajójáratok:

  • Kora tavasztól késő őszig Balatonfüredről közvetlen járatokkal elérhető Tihany és Siófok napi több alkalommal is, illetve a nyári hónapokban Balatonföldvárra is utazhatnak tihanyi átszállással a kirándulni vágyók.

Balatonfüredről induló sétahajók:

  • Kora tavasztól késő őszig indulnak 1 órás sétahajó járatok napi több alkalommal, valamint a nyári hónapokban már van lehetőség szombatonként 2 órás félsziget-kerülő sétahajózásra, illetve esténként a naplementét is megcsodálhatják hajónk fedélzetéről egy pohár pezsgő vagy üdítő elfogyasztása közben.

1 órás sétahajózás: A kellemes egyórás hajóút alatt utasaink megcsodálhatják a Balaton szemet gyönyörködtető világát és a part menti látnivalókat egyaránt.

1 órás sétahajózás a naplementében: A nap kora esti szakaszában, a tavon hajózva gyönyörködhetünk a káprázatos naplemente látványában. A romantikus egyórás hajóút során pezsgővel és üdítővel kedveskedünk utasainknak.

2 órás félsziget-kerülő sétahajózás: Balatonfüredről induló két órás hajóút, melynek során a Tihanyi-félsziget megkerülésével a tó legkeskenyebb pontján átjutva, Tihany nevezetességeit és a félsziget csodás világát tekinthetik meg utasaink.

Balatonfüredről induló Varázshajó:

  • A nyári főidényben, azaz július és augusztus hónapokban Varázshajóval is várjuk a gyermekeket péntekenként Balatonfüreden. Várjuk a legkisebbeket egy kalandos hajóprogramon, ahol varázsolunk, kincset keresünk, szórakozunk, játszunk, feledhetetlen és vidám perceket töltünk együtt a hajó fedélzetén. A program egy órás és magyar nyelvű.

Balatonfüredről induló Bulihajó:

  • Júliusban és augusztusban péntekenként és szombatonként 2 órás bulihajó várja a szórakozni vágyókat Balatonfüreden. Szakítsunk a hagyományos diszkók és szórakozóhelyek világával, bulizzunk és táncoljunk együtt egy különleges helyszínen: a Balaton közepén! DJ-vel, fényekkel, retrozenével és mai slágerekkel várjuk utasainkat bulihajóink fedélzetén.