Balatoni Bob Szabadidőpark

Tel.: +36-88/586-170
Fax: +36-88/586-171
E-mail: bob @ balatonibob.hu 
Honlap: www.balatonibob.hu
Cím: H-8184 Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.

A balatoni bobpálya Veszprémtől 10 km-re a Balaton északi partján Balatonfűzfő egyik legszebb erdei területén, a város központjától ~500 méterre helyezkedik el.
A pálya 2001. augusztus óta – egész évben működő – kedvelt kirándulóhelyévé vált a környékre látogató családok, kiránduló csoportok, turisták számára. Tulajdonosa és üzemeltetője a Balatoni Bob Kft.
A 20.000 m² alapterületen fekvő létesítmény legmagasabb pontjáról csodálatos panoráma nyílik a Balatonra.
Továbbá izgalmas szórakozást nyújt a pálya mellett felépített SERPA KALANDPARK.
Tavasztól a pálya területén büfé működik, nyáron koktélbár és zenés szórakozóhely fogadja az idelátogató kedves vendégeket.

Felhőtlen szórakozást és sportos felüdülést kívánunk minden korosztálynak!

NYITVATARTÁS: A balatoni bobpályán télen-nyáron várjuk a kedves idelátogató vendégeinket.
Augusztus 24 – 2011 Június 10: délelőtt 10 órától, 20 óráig.

A BOBPÁLYA
A pálya teljes hossza 800 m, mely 39 m szintkülönbségű területre épült.
A kétszemélyes kocsik felvonó segítségével jutnak az erdei domb tetejére, ahonnan izgalmas lecsúszást ígérnek az éles kanyarok, a bukkanók, a 15 m hosszú alagút.
Az esti órákban ideérkező kedves vendégek jó hangulatát fokozza a kivilágított pálya, valamint az alagút villogó fénye, mely igazán élvezetessé teszi a száguldozás élményét.

BOBPÁLYA SZÁMOKBAN:
800m hosszú
39m szintkülönbség
40km/h sebesség
15m alagút

A KOCSIK

A pályán 33 db kétszemélyes bobkocsi működik. Ezek maximális sebessége 40 km/h. A kocsik gyorsaságát – a felszerelt fékező karok segítségével – a kedves utas tetszőlegesen szabályozhatja bátorsága és merészsége szerint.
A pálya nagy előnye, hogy mindenki számára teljes biztonságot adnak a kötött pályára rögzített bobkocsik, melyek centrifugál fékkel, valamint hárompontos biztonsági övvel vannak felszerelve.