Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu

Cím: H-8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 24.
Telefon: +36 87 580 241, +36 87 343 823
E-mail: fured@balatontourist.hu
Nyitás: 2023. tavasz
GPS koordináták: 46.94565, 17.87709

Elhelyezkedés: Az északi part legnagyobb vízparti kempingje Balatonfüreden található, sétánnyal összekötve a nyüzsgő, programokban gazdag városközponttal.

Szolgáltatások: A kemping saját stranddal rendelkezik, továbbá gyerekmedence, úszómedence és óriáscsúszda is rendelkezésre áll a nyári időszakban. Újdonságaink: napvitorlák, új napozóstégek és mozgáskorlátozott vízbeemelő lift. Számos sportolási lehetőség is adott: wakeboard pálya, vízi sportszer kölcsönző, strandröplabdapálya, minigolf, gokart- és kerékpárkölcsönző, valamint rekortán borítású tenisz és streetball pálya. Főszezonban animációs foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, valamint Kemping Napok és rendszeres programok színesítik a nyaralást. A kemping területén és közvetlen környezetében számos vendéglátó hely és üzlet található.

Szállástípusok: Többségében sövénnyel elválasztott, áramcsatlakozóval (a „komfort” típusúak vízvételi lehetőséggel is) ellátott parcellák, bérelhető lakósátrak, 3-4-6 fős üdülőházak és 4+2 fős mobilházak széles választéka foglalható. A kemping keleti részén kijelölt területen mobilházban és parcellán is tudunk kutyával érkező vendégeket fogadni.

Hangulat: A kempinget ajánljuk mindenkinek, aki kedveli a nyüzsgő kempingéletet, sok szolgáltatást egy helyen, sekély vízű fürdőzési lehetőséget gyermekeknek az északi parton és a gazdag helybéli programkínálatot.