Hotel Golden Lake Resort****Superior

Hotel Golden Lake Resort**** Superior
Cím: 8230, Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4.
Tel.: 00 36 87 583 000, 00 36 87 583 001, 00 36 583 002,
Fax: 00 36 480 057
E-mail: sales@goldenlake.hu
Web: www.goldenlake.hu

A szálloda Füred parti városközpontjánál: az árnyas Tagore sétány, a hajókikötő és a reformkori városrész közvetlen szomszédságában található. A szállodából pazar kilátás nyílik a gyönyörű vidékre: szemünket pihentetve belefeledkezhetünk a stabilitás és időtlenség élményét hordozó Tihanyi Apátság és Tihanyi-félsziget, a hajókikötőben várakozó, karcsú vitorlások és a Balaton fodrozódó hullámainak látványába.

Mi több, a szálloda saját yacht-kikötővel rendelkezik, ami a legnagyobb kiváltság, ha történetesen a vitorlázás szerelmesei vagyunk. A hotel előtti vízfelületen összesen 56, különböző méretű kikötőhely várja a vendégeket. Több vitorlásprogram is innen indul, tehát a legjobb helyről követhetjük az eseményeket, ha a részvételt inkább másokra bíznánk, és csak nézelődni szeretnénk. Az innen rajtoló, rangos események közül kiemelkedik a Kékszalag vitorlásverseny, amely Füred fontos turisztikai és társasági eseménye évről évre.

A Hotel Golden Lake ajtaján kilépve talán nem is tudjuk hirtelen, merre induljunk a pezsgő városban: a Tagore sétányra az emberkavalkád felé, a békebeli sétálóutca elegáns épületeihez, megtekinteni a Vaszary Villa új kiállítását, esetleg csak elmerülni a már-már áttetszően kék Balaton látványába? Itt mindez a lábunk előtt hever.

 

A szállodában 56 kétágyas, pótágyazható, erkélyes, panorámás szoba közül választhatunk, ahonnan még éjjel is hallgathatjuk a tó mormolását, és a szomszédunkban érezhetjük a nyugodt víztömeget. A standard szobák loggiával rendelkeznek, a medium szobák erkéllyel, és a hangulatos mediterrán udvarra, illetve a Zákonyi Ferenc sétányra néznek.

 

A szálloda Portunus étterme a hazai és a nemzetközi konyha rejtelmeibe kalauzolja a vendégeket.

A hotel wellness és beauty részlegén testünk és lelkünk egyaránt feltöltődhet, ha ahhoz van kedvünk, hogy egy rövid időre elvonuljunk a világ zajától. A beltéri medence, a pezsgőfürdő és a gyerekpancsoló a kacaj és a játékosság színtere, egyúttal innen is páratlan kilátás tárul a szemünk elé. A kültéri medencékben és a napozóteraszon őszig élvezhetjük a napfényt és az úszás örömeit.

A szálloda szaunavilágában egész valónk megtisztul – és természetesen a Balaton látványát itt sem kell nélkülöznünk, hiszen a finn szauna közvetlenül a vízparton található, képzett szaunamester tart szeánszokat. Akciós csomagajánlatokkal, kedvező ajánlatokkal várjuk egész évben a vendégeket!