Fürjes Villa

Cím: 8230 Balatonfüred, Babits Mihály u. 5.
Telefon: +36 20 999 1930 
Email: info@furjesvilla.hu
Web: www.furjesvilla.hu

Balatonfüreden, a parton húzódó Tagore sétány közelében található a Fürjes Villa. Csupán 150 méterre az Eszterházy strandtól és Füred új élettel teli, nyüzsgő központjától. Télen-nyáron változatos kulturális és sport programok várják a vendégeket, tartalmas kikapcsolódás, akár gyerekekkel, akár baráti társasággal érkeznek.

A vendéglátás és a Balaton szeretete családi örökség, így a füredi panzió megvásárlásával régi vágyunk teljesült. Az épületet 2008-ban építettük újjá és Balatonfüred ősi nevéről – Fürjes hely – Fürjes Villának kereszteltük.
Nagy, összefüggő tereket alakítottunk ki, kényelmes szobákat és lakosztályokat terveztünk és megőriztük a hatalmas teraszokat, ahol vendégeink átadhatják magukat az igazi balatoni pihenésnek.

A társasági élet helyszíne a közös nappali, ahol egy kávézó is várja a vendégeket, finom szendvicsekkel, különleges kávékkal és minőségi borokkal. Borlapunkat észak-balatoni pincészetek válogatt boraiból állítottuk össze, az ínyenceket pedig, örömmel invitáljuk barátainkhoz egy kis borkóstolásra .

SZOBÁINK, SZOLGÁLTATÁSAINK

Tágas szobák várják a Fürjes Villa vendégeit, melyek mellé családi lakosztályokat is kialakítottunk, kifejezetten a sokadmagukkal érkezők kényelméért. A szobákat a Balaton északi partján fekvő városokról neveztük el, ahol az elegáns berendezést a névadó települések fotói színesítik, külön erre a célra felkért művész által készítve.
Szobáink különböző méretéből és kialakításából adódóan a Fürjes Villa remek választás minden alkalomra, legyen az családi vagy céges rendezvény. A hiánytalanul felszerelt szobákon kívül kávézóval, reggeliző helyiséggel és nagy terasszal várjuk vendégeinket.