Turisztikai Évadnyitó Ünnep – 2019-es Év Vállalkozója Díj szavazás

Immáron harmadjára kerül megrendezésre a Turisztikai Évadnyitó Ünnep, február 19-én 14 órától Balatonfüreden a Hotel Margarétában. A gálán a szakmai előadások mellett átadásra kerül az év turisztikai vállalkozója díj, melynek közönség jelöltjeire idén is lehetőség lesz online, valamint a helyszínen szavazni. A jelölté válás részletes leírásáról, kritériumairól és a szavazás pontos menetéről legalul, a linkre kattintva olvashatnak és szavazhatnak.

Az esemény szervezője, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület a turisztikai vállalkozások képviselőit, turisztikai szakembereket és minden együttműködésre nyitott érdeklődőt szeretettel várnak.

Az összejövetelen dr. Bóka István polgármester tart majd tájékoztatót, a város turisztikai bevételeiről és a további fejlesztési lehetőségekről, az elmúlt év önkormányzati projektjeiről, valamint a 2020-as esztendő várható aktivitásairól.

Az eseményen prezentációt tart továbbá Böröcz István, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke, Cserép László az önkormányzat művelődési osztályának vezetője, valamint Schmidtné Kositzky Anett a Balatonfüredi Kulturális Nonprofit Kft igazgatója.

A rendezvény céljai között szerepel további turisztikai vállalkozások bevonása a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület munkájába. A BTE szolgáltatásainak soráról, valamint az egyesületi taggá válás menetéről bővebb tájékoztatást olvashatnak a turizmus.balatonfured.hu weboldalon.

2019-es Év vállalkozójára itt szavazhatnak!