Turisztikai Évadnyitó Balatonfüreden

Immáron negyedjére de rendhagyó módon, online kerül megrendezésre a Turisztikai Évadnyitó Ünnep, március 03-án 14 órától. A virtuális térben a szakmai előadások mellett kiválasztásra kerül a 2020-as év turisztikai vállalkozója díj nyertese, melynek közönség jelöltjeire idén is lehetőség van online szavazni.  Az esemény szervezője, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület.

Az online összejövetelen dr. Bóka István polgármester tart majd tájékoztatót, a város turisztikai bevételeiről és a további fejlesztési lehetőségekről, az elmúlt év önkormányzati projektjeiről, valamint a 2021-es esztendő várható aktivitásairól.

Az eseményen prezentációt tart továbbá Böröcz István, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke, Cserép László az önkormányzat művelődési osztályának vezetője, valamint Schmidtné Kositzky Anett a Balatonfüredi Kulturális Nonprofit Kft igazgatója.

A rendezvény céljai között szerepel, hogy a koronavírus okozta nehézségek ellenére összefogja a helyi turisztikai szektor szereplőit és közös ötletelésre invitálja őket annak érdekében, hogy innovatív megoldásokkal, egymást segítve nézzünk a 2021-es szezon elé.

Az év turisztikai vállalkozójára az alábbi linken szavazhatnak.