Szekeres Adrien zongora koncert 2024.07.25.

Szekeres Adrien – Zongorára Hangolva

 

Július 25-én csütörtökön ismét átélheted azt az érzelemdús és szívet melengető koncertélményt, amit múlt évben hallhattunk először az Öböl Piknik színpadán.

 

Mire számíthatsz: 18:00 – 19:30 között a koncertre összeállított “Best of” étlapunkról rendelhetsz és fogyaszthatod el vacsorádat.

20:00 -tól rugalmasan (vacsora végeztével) Adrien zongorakísérettel, két vokállal kiegészülve előadja “Zongorára Hangolva” fantázianévre keresztelt bensőséges hangulatú műsorát.

 

Jegy árak: 9.990 Ft/Fő  Amely tartalmaz egy üdvözlő italt.  A jegyek ára nem tartalmazza az étel és további italfogyasztás költségeit az est folyamán. (Sajnos nincs lehetőségünk gyermekeknek kedvezményes jegyárat biztosítani – Köszönjük a megértést)

 

Információ: 06-30/108-8412  obolpiknik@gmail.com

Jegyvásárlás: Személyesen az étteremben vagy emailben. (kérjük a számla kiállításához küldj számlázási nevet és címet is)

Cím: 8230. Balatonfüred, Kerekedi u. 1.

 

Fontos információk: – Esős, hideg időjárási körülmények esetén a koncert lemondási jogát fenntartjuk. A rendezvény előtt érdemes erről tájékozódni a social media felületeinken (Facebook/Instagram) – Amennyiben nem tudtok részt venni az eseményen, a befizetett jegyek ára abban esetben jár vissza, ha a rendezvény előtt legkésőbb 48 órával írásban jelzitek Nekünk az obolpiknik@gmail.com email címen.