Közönségtalálkozó az alkotóval – tárlatvezetés a Huray-Villában

2024. február 17. 17:00-19:00
Huray Villa, Blaha Lujza u. 2.
A nagy érdeklődés mellett lebonyolított ünnepélyes megnyitót követően a felmerült igényekre reagálva szervezzük meg havonta egy-egy alkalommal, aktuális tematikára építve a közönségtalálkozókat a Huray-villában megtekinthető tárlatomon, a Tourinform Irodával együttműködésben.
Ez alkalommal romantikus sétát tehetünk, időjárástól függetlenül, a Balaton-felvidék, Bakony régió természeti kincseit és épített örökségét felvonultató pasztell és akvarell festmények nyomán.
Pátkai Ádám Sándor, a Laczkó Dezső Múzeum régésze által összeállított valós, illetve esetenként mondaszerű történetek segítségével barangolhatunk a pálos kolostor romjai között, a Bakony lankáin, vagy a Tihanyi-félsziget nyugati gerincén. Romantikus történetekkel fűszerezve a tárlatvezetést, betekintést nyerhettek a régmúlt kulisszái mögé.
Lehetőség lesz természetesen az interaktív beszélgetésre is, hiszen épp az a cél, hogy a jelenlevők bekapcsolódhassanak a történetmesélésbe.
Lehetőséget biztosítunk ez alkalommal is, hogy egy helyi vendéglátó vállalkozó bemutatkozhasson, kínálatával gazdagíthassa programunkat, hogy még inkább maradandóan pozitív élményt nyújthassunk a hozzánk látogatók számára.
Roboz Mama pogácsája természetesen ismét elmaradhatatlan része lesz az estének!
Szeretettel várunk benneteket! Hívjátok el barátaitokat is!