Kid Guide-Kalandozz Balatonfüreden az egész családdal!

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre bemutathatjuk Balatonfüred első gyerekeknek szóló turisztikai kiadványát!

A Kid Guide segítségével a gyerekek játékos formában, pecséteket és kitűzőket gyűjtve járhatják végig Balatonfüred látványosságait, miközben értékes kedvezményekben, ajándékokban részesülhetnek!

A kaland során három karaktert ismerhetünk meg:

  • KalAndor egy igazi örökmozgó kisfiú, aki szabadidejében legszívesebben a természetet járja. Kedvencei a vadon élő állatok, rovarok és bogarak. Az ő segítségével olyan helyekre kalauzoljuk el a családokat, amelyeket akár borongósabb napokon is érdemes meglátogatni. Ilyen a Koloska-Völgyi Vadaspark, a Lóczy-barlang vagy a Balatoni Élménypark.
  • TuDorka legfőbb tulajdonsága a kíváncsiság, imád olvasni és új kiállítóhelyeket felfedezni. Az ő helyszíneit akár szakadó esőben is végigjárhatjuk. Ellátogathatunk a Vitorlázeumba, a Bodorka Vízivilág Látogatóközpontba vagy a Városi Könyvtárba, ahol játszó- és gyermek könyvsarokkal várják a családok legkisebb tagjait.
  • BalaTóni kedvence nevéből adódóan a Balaton, így az ő helyszíneire a nyári kánikulában érdemes időt szánni. Legyen szó akár balatoni hajókázásról, az aquaparkról vagy a balatonfüredi strandokról, ő bárhol szívesen csobban.

Az egyes helyszíneken a kiadvány felmutatásával kedvezményes belépőkkel vagy épp egy ajándék gombóc fagyival várják a kicsiket! Az igazán ügyes felfedezők kitüntetésben és oklevélben részesülnek!

Tartsatok Velünk és fedezzük fel együtt Balatonfüred legjobb családbarát helyeit a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület és tagjai jóvoltából!

Nem csak az iskolásoknak szól, az ovisokat is szeretettel várjuk! A Kid Guide elérhető 07.26-tól a Tourinform Irodában!  

Ezúton köszönjük együttműködő partnereink segítségét: Bakonyerdő Zrt, Balaton-felvidéki Nemzeti park, Balatoni Élménypark, Vitorlázeum, Lipták Gábor Városi Könyvtár, Bodorka Vízivilág Látogatóközpont, Annagora Aquapark, Bagaméri Fagylaltozó, Sánta Róza Kalózhajó!