Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Kérdezz a Péklánytól!

Kérdezz a Péklánytól!
Fórumbeszélgetés és Húsvétra hangolódás Zeliska Orsolyával

Időpont: Március 28, 16 óra
Helyszín: Tourinform Iroda

A füredi Péklány és férje lassan három éve nyitották meg kézműves pékségüket a felső városrészben. Kis műhelyükben minden hajnalban kézzel készülnek a kovászos kenyerek, a puha vajas kiflik, az illatozó kakaós csigák és a legkülönfélébb péksütemények. A legkiválóbb alapanyagokból készült pékáruhoz mindössze egyetlen adalékot használnak: a szeretetet.
Zeliska Orsi – Péklány lettem! – című könyve tavaly jelent meg és mostantól már a balatonfüredi Tourinform irodában is elérhető.
A beszélgetés során Orsi mesél Nekünk a könyvről, kapunk egy gyorstalpalót, hogyan is készül a jó kovász és ellát minket számos tanáccsal arról, hogy mik azok a hagyományos Húsvéti péksütemények, amiket idén kár lenne kihagyni a családi repertoárból.
Mesterfogások, tippek, trükkök és családias hangulat vár mindenkit aki ellátogat március 28-án a Tourinform irodába!