hello város applikáció – Már Balatonfüreden is!

www.hellovaros.hu

„A hello város játék applikációt különböző városokra dolgoztuk ki. Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Sopron, Győr, Szeged, Pécs, Eger, Szentendre, Esztergom, és hamarosan még több településen lesz elérhető a játék.

⇒ Ha van szabad 1-2 órád a fentiek közül bármelyik városban barátokkal, családdal vagy akár egyedül, amit szeretnél szórakoztató módon eltölteni, akkor lehet érdekes Számodra ez a játék alkalmazás.

⇒ Ha nyaralás közben épp nincs strandidő, vagy csak picit otthagynád a nyugágyat és sétálnál egyet, de nem céltalanul.

⇒ Ha  kíváncsi vagy egy városra, ahol már jártál korábban is, de szívesen megnéznéd más szemmel és persze játszanál közben

Hogy működik?
⇒ Ha csak játszani szeretnél, akkor az applikáció feladatok, kvízkérdések feladásával pontról pontra haladva körbe fog vinni az adott város történelmi részében. Az első 8 feladat ingyenes, és ha tetszik és szeretnéd tovább folytatni, akkor 1.950.-Ft a teljes a játék díja, amelyet bankkártyával vagy alkalmazásból tudsz kifizetni a szokott módon. A pontok természetesen egy-egy látnivalóhoz kötődnek, és a játék teljesen rugalmas, nincs időhöz kötve.

Unalmas, tele évszámmal?
⇒ A jó hír, hogy nem terhelünk évszámokkal, száraz leírásokkal. Persze igyekszünk felhívni a figyelmedet az érdekességekre, de nem a játék terhére. Az app jobb felső sarkában találsz egy Info gombot, erre kattintva bővebb leírást találsz a nevezetességekről, érdekes történetekről. De ha erre nincs időd, inkább csak játszanál, akkor enélkül is tudod használni az alkalmazást.

Ha ketten vagytok, akkor elég 1 telefonra letölteni, ha többen, akkor érdemes 2-3 emberenként egy appot letölteni. De ez Rajtad múlik, ha öten vagytok és mindannyian ugyanazon a telefonon nézitek a feladatot, az sem akadály.

⇒ Ha regisztrálsz, akkor ezután akár versenyezhetsz is a többiekkel, akik már korábban regisztráltak és játszottak, hiszen a program során pontokat tudsz gyűjteni, de persze csinálhatod „csak” a játék kedvéért. A pontozás attól függ, hány segítséget veszel igénybe. Mert, ha nem tudod megoldani valamelyik feladatot, akkor természetesen kérhetsz segítséget is az appon, méghozzá feladatonként 3 darabot. Ez természetesen pontlevonással jár.

⇒ Az első 8  feladat ingyenes, így ki tudod próbálni a játékot, és csak akkor kell  fizetned, ha tetszik és szeretnéd folytatni a játékot.” 

Forrás: www.hellovaros.hu