Horányi Juli és Iván Szandra Duó

Horányi Juli és Iván Szandra Duó a Karolina teraszon!

Beyoncé, Adele, Alicia Keys, többek között ilyen és ehhez hasonló énekesek ismert slágerei is felcsendülnek az este folyamán különleges, akusztikus verzióban.

Horányi Juli és Iván Szandra 2018-ban, egy szerencsés véletlennek köszönhetően kezdett együtt zenélni. A közös produkciójuk elsöprő sikert aratott mindenhol, ezen felbuzdulva úgy döntöttek, folytatják a közös zenélést és duót alapítanak.

Horányi Julira 2014-ben az X-Faktor második helyezettjeként az egész ország felfigyelt. A műsor után megalapította saját együttesét a YOULÏ zenekart és ezzel párhuzamosan 2018-óta énekel együtt Iván Szandrával is.

Iván Szandra nemzetközileg elismert, a világ körül aktívan turnézó zongorista, énekesnő és zeneszerző, aki az amerikai Berklee Egyetemen végezte zenei tanulmányait. Olyan világsztárok előtt játszott már, mint a többszörös Grammy-díjas Chaka Khan, Bobby Kimball és Al Di Meola. Saját zenekarát ‘A Dal 2019’ műsorában Ruby Harlem néven ismerhette meg az ország.

A belépők ára: 3.500 Ft/fő (fogyasztást nem tartalmaz)
A belépők a helyszínen fizetendők.

Kezdés: 20:30.

Előfordulhat, hogy 2 fős foglalás esetén egy megosztott 4 fős asztalt tudunk biztosítani.

Kérjük kedves Vendégeinket, amennyiben nem tudnak részt venni az eseményen, a foglalásaikat legkésőbb az esemény megkezdése előtt 24 órával szíveskedjenek lemondani.

Extrém időjárási körülmények esetén a koncert lemondási jogát fenntartjuk. A rendezvény előtti napokban érdemes erről tájékozodni a social media felületeinken és a honlapunkon.