Fürediek Egymás Között

2020-11-18 15:30 - 17:00
Tourinform Iroda
Address: Blaha u. 5
Fürediek egymás között! -kéthetente szerdánként 15:30-tól a Tourinform Irodában!
-Beszélgetés fürediekkel, füredieknek-
Ez a program Nektek, Nekünk szól! Megtörve a sokszor szürke, őszi hétköznapokat rendhagyó, új programsorozatot indítunk, melyet akár élőben a Tourinform Irodában, vagy akár az online térben is követhet a közönség. Olyan helyi vállalkozókat, szakembereket, művészeket hívtunk meg akik munkájának, közéleti tevékenységének számos aspektusa érdekes lehet a nagyközönség számára is. A beszélgetések során nem csak moderátor kérdezhet, hanem bárki a közönség soraiból is.
Egy finom meleg tea a kedvenc bögrédből akárcsak otthon?
Az eseményen meleg teával várunk Benneteket, ugyanakkor a járványügyi helyzetre és környezettudatosságra való tekintettel lehetőség szerint mindenki hozza magával saját bögréjét! Természetesen tudunk papír poharat biztosítani a résztvevőknek!
A beszélgetés moderátora: Szekeres Dávid – műsorvezető
Ezen az alkalommal Hámori Marcellel, az Égszinkék tulajdonosával beszélgetünk.
A rendezvényen maszk viselése kötelező!
15:30-16:00- Érkezés, regisztráció- az érkezőket kávéval, teával várjuk
16:00-17:00- Beszélgetés az előadókkal a moderátor segítségével majd kötetlen beszélgetés, mely során a közönség is kérdezhet
Az eseményen aki nem szeretne személyesen részt venni, az se csüggedjen, hiszen online is elérhetővé tesszük a youtube csatornánkon!
FONTOS! A részvétel a létszám korlátozás miatt regisztrációhoz kötött így szándékotokat legkésőbb keddig jelezzétek az alábbi elérhetőségeken.
Telefon: 06/87-580-480
E-mail: tdm@turizmus.balatonfured.hu