Detektív hétvége

2021-06-12 13:00 - 17:00
Kedves Cukrászda
Address: Blaha Lujza utca
A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény. 😍
Elhozzuk nektek a Detektív Hétvégét Balatonfüredre, a Rejtélyek Városába, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részetek izgalommal és krimivel fűszerezve!
Adott egy térkép, egy feladatsor és egy rejtély, melyet csak Balatonfüred nevezetes helyszíneire ellátogatva tudtok megoldani. Minden állomáson egy újabb nyom, feladat, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény főszereplői lennétek… 🔍
⏰ IDŐPONTFOGLALÁS
Az alábbi linkre kattintva tudtok regisztrálni a szabad időpontok valamelyikére: https://bit.ly/3g5C4Z7
😷 COVID INFO ‼️
Csapatunkkal minden szabályozásnak eleget teszünk, kérünk, ti csak annyival segítsetek nekünk ebben, hogy pontosan érkezzetek; nem alakulhat ki tömörülés, csoportosulás, köszönjük‼️ A program során nem fogtok kontaktálni másokkal, másfél méteren belül csakis a saját csapattársaitok lesznek, akikkel együtt sétáltok a szabad levegőn.
💸 JEGYÁRAK
Ezen a hétvégén kedvezményes árakon vehettek részt a programon:
– Felnőtt: 1.990 Ft/fő
– Diák (nappali tagozatos): 1.250 Ft/fő
Feladatok nehézsége miatt a részvétel ingyenes 10 éves kor alatt.
🎲 JÁTÉK MENETE
Érkezzetek meg a helyszínre a regisztrált időpontotokra és kérjétek kollégáinktól a kaland-feladatsorotokat! Ez végig kalauzol titeket a történeten, nyomokon, feladatokon és a krimi túra útvonalán – a végére teljesen össze fog állni a kép, ahogy felderítetek egy gyilkosságot, vagy megoldotok egy rejtélyes esetet. A játékidő kb. 2 óra, de semmi kötöttség nincs: a programotokat megszakíthatjátok fagyizással/sörözéssel/étkezéssel/stb.
👫 LÉTSZÁM
Minimum 2 fő, kormányrendelet alapján maximum 10 fő. Más csapatokkal nem kell kooperálnotok.
📜 VÁLASZTHATÓ TÖRTÉNETEK
🦋Rejtélyek Városa – Az éjszakai pillangó halála 1. – Első rész. Találd meg a gyilkost! 👤
’20-as évek, a szesztilalom kora… Egy maffia által irányított városban meghalt egy prostituált. Mindent átsző a korrupció végeláthatatlan hálója. Hiányos jelentések, és kódolt üzenetek nehezítik a dolgodat…
👣 Séta hossza: 1,5 km ~ kb. 1 óra
✍️ Feladatok megoldása a célállomáson: 0,5 – 1 óra
👀 Feladatok nehézsége: 3/5
👶 Ajánlott korhatár: 14 év
🏛️ Városnézési élmény: 5/5