Kredenc Borbisztró és Borbolt

Cím: 8230 Balatonfüred, Blaha L. u. 7.
Tel.: 00-36-20-518-99-60
E-mail: kredencborbisztro@gmail.com
Web: www.kredencborbisztro.hu

 

A Kredenc az a hely, ahova ha belépsz, az első érzésed olyan lesz, mintha egy régi kedves ismerőshöz térnél be, vagy mintha a nagyszüleid éléskamrájába tévedtél volna. Ezen a helyen mindent megtalálsz, amit egy kredenc mélye rejthet.

Elsősorban borokat – kiemelve a balatoni régió fajtáit a Balatonfüred–Csopak, Badacsony, Balaton-felvidék kiváló nedűit. Ezek mellett pedig még a helyi őstermelők házi sonkáit és kolbászait, sajtjait, lekvárjait, valamint remek savanyúságait is megtaláljuk a kínálatban.

Az aktuális harapnivaló-ajánlat a környékbeli piacok napi primőrkínálatához igazodik, így a borok mellé kitűnő padlizsánkrémet, zöldfűszeres körözöttet, házilag marinált padlizsánt, vagy éppen friss tepertőt, salátát fogyaszthatunk. A ház specialitása a lecsótorta. A borok és a finom borkorcsolyák után még különleges minőségű (ellenőrzött eredetű) kávét és teát is rendelhetünk.

A családias hangulatú, szervezett borkóstolók alkalmával lehetőség nyílik a balatoni borok ízlelésére, megismerésére, megszeretésére. És a hangulatról nem csak a jobbnál jobb borok és étkek gondoskodnak, hanem a kellemes, jól válogatott világ zene is, a magyarnépzenétől a francia sanzonokon át a kubai jazzig. Péntek és szombat esténként élő jazz muzsika kíséri a bohém zsongást.

Kövessen minket Facebook oldalunkon!: Kredenc Borbisztró

NYITVA TARTÁS:
hétfő-szerda: zárva
csütörtök: 10-20h
péntek-szombat: 10-24h
szombat este élő jazz gitár zene
vasárnap: 10-17h