Vanyolai Hajózási Kft

Vanyolai Hajózási Kft
Telefon: +36 30 219 0853 Fax: +36 87 482 382
E-mail: info@vanyolai.hu
Web: www.vanyolai.hu

 

Cégünk márciustól novemberig kínálja hajóprogramok széles választékát. Csodálja meg Tihany és a Balaton felvidék látványosságait hajóinkról, vagy csak élvezze a fényárban úszó tópart nyújtotta lenyűgöző szépséget esti sétahajó járataink egyikéről!
Amennyiben hajót szeretne bérelni, akkor is jó helyen jár. Vállaljuk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, születésnapi partik, esküvők, partnertalálkozók, sajtófogadások, stb. lebonyolítását, akár étkezéssel, borkóstolóval egybekötve is.
Tekintse meg hajóinkat, aktuális programjainkat, vagy kérjen személyre szabott ajánlatot!

 

Hajóprogramok

“1 órás sétahajózás”
A 60 perces hajóúton Balatonfüred új arcával ismerkedhet meg: a város partszakaszán végighajózva tekintjük meg a látnivalókat (Tagore-sétány, személyhajó kikötő, vitorláskikötők, szállodák, camping, vizisípálya, stb.), majd a Tihanyi-félsziget lenyűgöző szépsége, a bencés apátság, a Visszhang-domb, és a kikötő mellett hajózva fordulunk vissza. Így pillanthatjuk meg ismét Balatonfüredet, most néhány kilométer távlatból.
Az út alatt idegenvezetést hallhatnak, amelyben tájékoztatjuk vendégeinket a látnivalókról.

“2 órás sétahajózás”
Ezen a túrán egy nagyobb kirándulásra hívjuk Önöket: az 1 órás útvonalon tovább hajózva átjutunk a Balaton legkeskenyebb pontján, Tihany-rév és Szántód-rév között, itt megtekintjük a kompokat, közelebbről szemügyre vesszük a tó déli partját, aztán pedig az eddig a Tihanyi-félsziget által takart nyugati medencét is. Tiszta idő esetén akár még Badacsony jellegzetes hegye is láthatóvá válik.
Sokkal közelebbről csodálhatjuk azonban a tihanyi Tájvédelmi Körzet rendkívül gazdag növény és állatvilágát, hiszen csaknem 100 méter távolságra hajózunk a part mellett. A félsziget nyugati oldalától a Bozsai-öböl megközelítése után veszünk búcsút.
A hajóút közben hallható idegenvezetésből sok információt és érdekességet tudhatnak meg, az út kezdetén pedig megvendégeljük Önöket egy itallal.

“Happy Tour” 
Hajókirándulás Badacsonyba, Grill party a hajó fedélzetén. Töltsön el velünk egy kellemes napot a Balatonon!
• 09:00 Indulás Balatonfüredről hajóval Tihanyba. A fedélzeten a hajó kapitánya üdvözli a vendégeket és köszönti egy pohár pezsgővel.
• 09:30 A tihanyi kikötőből kisvonattal indulnak a vendégek a Tihanyi-félsziget megtekintésére.
• 10:15 Utazás tovább hajóval Badacsonyba, közben zenés Grill-party a hajó fedélzetén
• 13:00 Borkóstoló Badacsonyban: 4 különböző borfajtát és borkorcsolyát kínál a pincemester
• 15:00 Visszautazás hajóval Balatonfüredre
• 18:00 Érkezés

 

Jókai
A 100 személyes, luxusigényeket is kielégítő nosztalgiahajó egy igazi különlegesség.
Zárt részében 76, nyitott részében 80 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. A hajó konyhája, jól felszerelt bárja biztosítja kedves vendégeink magas szinvonalú kiszolgálását.
Mobilizálható bútorzata alkalmassá teszi műsoros rendezvények, konferenciák lebonyolítására is.
Ha különleges helyszínt keres esküvőjéhez, nem kell tovább kutatnia. Élete felejthetetlen napján mondja ki a boldogító igent a Jókai fedélzetén!

Klára
300 személyes hajó, amely fűthető – hűthető nagy belső tere révén különösen alkalmas konferenciák, esküvők, csapatépítő tréningek, prezentációk és nagy létszámú csoportok részére. Belső bútorzata mobilizálható. Nyitott fedélzete részben fedett, minden asztal mellett található hangszóró. A bár és a két mosdó a főfedélzeten helyezkedik el.

Balaton
Az 50 személyes, hangulatos nosztalgiahajó zárt utastérrel és fedett sétafedélzettel rendelkezik. A bár az alsó szinten található. Fogadás, rendezvény, esküvő, svédasztalos étkezés esetén 50 főt tudunk kiszolgálni. A hajón grillezési lehetőség is van.

Róza
30 fő befogadóképességű motoros-vitorláshajó nyitott és zárt utastérrel, bárral, konyhával. Alkalmas kisebb csoportok, baráti társaságok egyedi igényeinek kielégítésére, legyen szó akár fürdőzésről, horgászatról vagy csupán egy balatoni kalandról.
Alacsony merülése révén szinte bárhol képes kikötni, szolid ára miatt pedig ideális, ha egész álló nap szeretné uralni a Balaton hullámait.
Tökéletes választás bármely napszakban: egy több órás, fürdéssel egybekötött hajókirándulásra vagy éjszakai horgásztúrára.