Ballooning4You

REPÜLJ VELÜNK HŐLÉGBALLONNAL A BALATONNÁL!

A hőlégballon repülés izgalmas, bámulatos és örök emléket adó program, mely különbözik az eddig megtapasztalt kikapcsolódási formáktól. Április 1-je és október 31-e között, napkeltével kezdődő vagy naplementével végződő repüléseink alkalmával akár 1000 méteres magasságból gyönyörködhet a Balaton-felvidék, a tanúhegyek, a Tihanyi-félsziget és a Déli-Bakony káprázatos látványában.

A kb. 3-4 órás program Balatonfüredről indul és ott is ér véget. Tartalmaz egy kb. 50-70 perces repülést, transzfert a felszállás helyszínére és leszállást követően vissza, pezsgős ünneplést és névre szóló emléklapot, valamint teljes körű légi utasbiztosítást.
Minden Utasunknak ajándékba adjuk a repülésről készült összefoglaló videót, mellyel hőlégballonos élményeiket bármikor felidézhetik!

Szenvedélyünk a hőlégballonozás. Van köztünk olyan, aki majdnem hőlégballon kosárba született és van, aki harmincas éveiben kezdte a ballonozást, de egyben egyformák vagyunk, nem tudunk betelni vele. Újra és újra repülni szeretnénk, magasba emelkedni, érezni a szabadságot, a csendet és a szépséget, amit nekünk a repülés jelent.

A Ballooning4YOU évek óta hőlégballonos élményrepülések legnagyobb professzionális szolgáltatója Budapest és a Balaton közelében. Cégünk alapításakor arra vállalkoztunk, hogy ezt az élményt egy biztonságos és nyugodt környezetet teremtve minél több emberrel meg tudjuk osztani. Rengeteg hasonló vállalkozást láttunk, sok pilótával, sok ballonnal repültünk már együtt és ezekből a repülésekből, tapasztalatokból válogattuk ki a legjobb példákat, amelyeket egybegyúrva alkottuk meg szolgáltatási csomagjainkat.

Pilótáink tapasztalt, több száz órát repült oktatópilóták, eszközeink a legmodernebb technikát képviselik, szolgáltatásunk a biztonságra épül.
Repüléseinkkel és időpontfoglalással kapcsolatban bővebb felvilágosítást elérhetőségeinken kérhet. (+36 70 944 4488, info@ballooning.hu)
www.balatonballon.hu