Brázay KalandPart

8230 BALATONFÜRED, Aranyhíd sétány

Nyitvatartási idő: hétfő-vasárnap 9.00-sötétedésig

A hét minden napján 9-től az esti óráig várjuk Kedves Vendégeinket. Nagyobb társaságok, csoportok jelentkezését is várjuk a 06 20 2977886-os telefonszámra, hogy megteremthessük a tökéletes feltételeket egy csapatépítő tréninghez.

Drótkötélpálya:
Egy kisebb( 6 ) , valamint egy nagyobb( 9) – játékelemből álló kötélpályánk hihetetlen élményt kínál kicsik és felnőttek számára egyaránt. Nálunk mindenki próbára teheti magát.
Kalandvágyó, netalán már tapasztalt”kalandjáró” vagy? Gyere, és mutasd meg mindenkinek, hogy mit tudsz! Esetleg még a kezdők táborát gyarapítod? Aggodalomra semmi ok, türelmes és segítőkész oktatóink segítségével hamar felzárkózhatsz a profi”alpinisták” közé, hogy te lehess az, aki a leggyorsabban felér a legmagasabb fa tetejére.

MászóFa: 
Augusztustól majom módjára mászhatsz fel a strand legmagasabb fáira. A fa törzsére elhelyezett mászó fogások segítségével, biztosítással veszély nélkül juthatsz fel a lombok közé, ahol még talán a madár sem jár, -de Te majd elmondhatod, hogy: Én Igen!

Szolgáltatásaink

Játékok:
Ha lábad már a földön, de Adrenalin-szinted még az egekben: levezetésképpen hívd ki barátaidat egy Biliárd, Csocsó, vagy Ping-Pong meccsre. Amíg zajlik a verseny a bajnoki címért, a gyerkőcök garantáltan nem fognak unatkozni, ha elbarangolhatnak Légvárunkban, vagy épp fáradtra ugrálhatják magukat kétszemélyes Trambulinunkon.
Nyugodtabb típusba tartozol? Merülj el a Golf rejtelmeiben! 12 pályából álló Mini-Golfunk garantáltan kikapcsol, és szellemileg felfrissít!

Vízijátékok:
Mivel KalandPartunk egyedülálló módon a Balatonparton van, számos vízi tevékenységre is lehetőséged nyílik! Ha megizzadtál a kötélpályán, vagy már barnára napoztattad a tested: Pancsolj, ússz vagy tekerj egyet a vizibringáinkkal, vagy kajakozz egyet a bérelhető Snukink egyikén!

Brázay-Strand: 
Meghitt, kellemes, családias hangulatú strandunk várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat. Süttesd magad arany-barnára komfortos napozóágyainkon, vagy csak pihenj, relaxálj, merülj el a békességben. Hatalmas fáink kellemes árnyéka tökéletes helyet ad az olvasásra. Nem hoztál könyvet magaddal? Sebaj, régi idők szerzőinek művei várják, hogy újra kiolvassák őket!

Brázay-Büfé:
Ha már elég volt az izgalmakból, játékokból mára: Vár Téged a Brázay-Büfé változatos konyhája! Kedveled a házias ízeket?-Napi ajánlatainkból válogass! Gyors energiapótlásra vágysz?-Pizza, Hot-Dog, Hamburger, Palacsinta, Fagylalt, és még ezernyi finomság vár, hogy újult erővel folytathasd a napot! Az egészséges táplálkozás, reformkonyha”rabja” vagy? Grillételeink, salátáink garantáltan minden érzékszervedet rabul ejtik majd, úgy, hogy ez a centiken mit sem változtat!
Frissitőként, finom üdítőkkel, frissen csapolt sörökkel, valamint borkülönlegességekkel várjuk Kedves szomjazó vendégeinket!!!