Danubius Hotel Marina *** Superior

Cím: 8230 Balatonfüred Széchenyi utca 26.
Telefon: +36 87 889 531
E-mail: marina.reservation@danubiushotels.com
Weboldal: Hotel Marina
Facebook oldal: www.facebook.com/HotelMarina

Gondtalan nyaralás Balatonfüreden: akár kettesben, akár a családdal vagy barátokkal, a Danubius Hotel Marinában maradéktalanul kipihenheti magát! Mártózzon meg a Balaton hűs habjaiban a hotel saját, zárt strandján vagy lazítson a hatalmas, árnyas kertben, ahol sportlehetőségek egész sora várja. Ha pedig megéhezik, a nap meghatározott szakában csemegézhet az all-inclusive finomságokból: a bőséges svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora mellett a strandolás közben, vagy az esti beszélgetésekhez elfogyasztott ételek, desszertek, és bizonyos koktélok is az ellátás részét képezik.

Itt sem a rossz idő, sem az unatkozó gyerekek nem fogják kedvét szegni: fedett uszoda, játszószoba és a változatos gyerekprogramok garantálják a felhőtlen szórakozást akkor is, ha netán felhős az ég.

A szálloda 277 szobával és 24 lakosztállyal várja azokat, akik zavartalan kikapcsolódásra és új élményekre vágynak, részben kilátással a tóra vagy a szálloda gyönyörű zöld kertjére. A gyermekkel érkező családok számára a Lido épületrészben található családi lakosztályokat ajánlják, melyekhez a fürdőszoba mellett extra toalett és erkély tartozik. A szobák és lakosztályok mindegyikében légkondicionáló és laposképernyős TV teszi kényelmessé az itt tartózkodást. A további szolgáltatásokról és felszereltségről bővebb információt itt talál.

A Danubius Hotel Marina szezonálisan nyitva tartó szálloda: az all-inclusive hotel áprilistól egészen októberig várja vendégeit.