Danubius Hotel Annabella *** Superior

Cím: 8230 Balatonfüred Deák Ferenc utca 25.
Telefon: +36 87 889 431
E-mail: annabella.reservation@danubiushotels.com
Weboldal: Hotel Annabella
Facebook oldal: www.facebook.com/HotelAnnabella

Ha a cél egy kellemes üdülés Balatonfüreden, akkor válassza a Danubius Hotel Annabellát, amelynek épülete éppolyan hangsúlyos része Balatonfüred látképének, mint a kikötő vagy a sétány!

Wellness szolgáltatásokkal, medencékkel (fedett és kerti), sportolási lehetőségekkel, gyermekprogramokkal, gazdag félpanziós ellátással és magas színvonalú szolgáltatásokkal várják a város központjában, a Tagore sétány végén.

A szezonálisan nyitva tartó szálloda saját strandja szavatolja a zavartalan Balaton-parti kikapcsolódást, amit kizárólag a vendégeknek tartanak fent. Így nem kell attól félni, hogy nem jut napozóágy, vagy elfoglalják árnyékos pihenőhelyét, miközben Ön a parkfitnesz eszközökön edz, vagy a koktélját iszogatja a medence partján. A gyerekkel érkező vendégek is kedvükre pihenhetnek és napozhatnak, amíg a kicsik szórakoztatásáról a Bubbles Club szakképzett animátorai gondoskodnak.

Élvezze a friss balatoni levegőt az erkélyes hotelszobák valamelyikéből egy kis gyertyafényes romantika közben, és csodálja meg a holdfényt, ahogy ezüstösen szikrázik a tó vizén Balatonfüred és a Tihanyi félsziget között! A panoráma nappal is csodálatos az 5 lakosztályból vagy a 384 szobából. A szobák és lakosztályok mindegyikében légkondicionáló teszi kényelmessé az itt tartózkodást. A további szolgáltatásokról és felszereltségről bővebb információt itt talál.

A Danubius Hotel Annabella szezonálisan nyitva tartó szálloda: áprilistól egészen októberig várja vendégeit.