Balaton Best kedvezménykártya

A Balaton Best Card (BBC) turisztikai kártya egyedülálló ajánlatokkal várja a látogató turistákat Tihanytól Almádiig.

Minden egyéni vendég, aki Balatonalmádiban, Alsóörsön, Felsőörsön, Lovason, Csopakon, Balatonfüreden vagy Tihanyban a megadott társ szálláshelyek egyikén foglal szállást, BBC kártyát igényelhet.

Hogyan működik a BBC kártya?

A BBC kártya kedvezménykártya rendszerként működik, a rendszer üzemeltetője a Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. A kártyához minden térségünkbe érkező egyéni vendég ingyenesen jut hozzá, amennyiben a kártyarendszerhez csatlakozó szálláshelyek egyikén minimum egy vendégéjszakát eltölt. A vendégek kártyáját a kiemelt elfogadóhelyeken kártyaleolvasó készülékkel azonosítják, a kedvezmények és ingyenes belépők így könnyen és egyszerűen felhasználhatók. Néhány elfogadóhelyen elég csupán a kártya felmutatása a kedvezmények igénybevételéhez.

Hogyan jutok ingyenes BBC kártyámhoz?

Amennyiben Ön minimum 1 éjszakát eltölt egy a BBC kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyen, amely tagja a helyi turisztikai egyesületnek (bővebb információ a www.balatonbest.hu oldalon a szálláshely menüpontban!) úgy a szálláshelyen megérkezéskor azonnal és ingyenesen megkapja BBC kártyáját.

Milyen előnyöm származik a kártya használatából?

A BBC kártya jelentős strand kedvezményekre jogosít, melynek mértéke függ az itt-tartózkodás időtartamától. 1-4 éjszaka itt-tartózkodás esetén 40 % kedvezmény, 5-7 itt töltött éjszaka után 100% azon települések strandjain, ahol Ön megszállt. A 8. éjszakától a strandkedvezmények 7 napos ciklusokban ismétlődnek, azaz 8-12 éjszaka után -40%, a 13-15. napokon 100%, és így tovább. A strandkedvezmény naponta egyszeri belépést tesz lehetővé és más kedvezménnyel nem vonható össze.

A BBC kártyával rendelkező vendégek ingyen, korlátozás nélkül vehetik igénybe Balatonfüred város helyi menetrend szerinti autóbusz járatait, valamint az Északnyugat- magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Balaton környéki regionális autóbusz járatai közül a partnerként megjelölt járatokat. (bővebb információ a www.balatonbest.hu oldalon a menetrend menüpontban!)

A programban résztvevő járatok menetrendjéről a megállókban, a BBC magazinból, a www.balatonbest.hu oldalon ill. a +36 88 590 750 telefonszámon tájékozódhatnak!

Kérjük, csak azokon a járatokon igényleje a BBC kártyája biztosította kedvezményt, amelyeken a Balaton Best Card partner járat feliratot látja.

A BBC kártya a fenti jelentős előnyök mellett a Tihanytól Balatonalmádiig terjedő térségben számos szolgáltatójánál nyújt az Ön számára 10-50% kedvezményt is

A szolgáltatások és programok listáját a következő oldalakon olvashatják településenkénti csoportosításban.

Hogyan kapom meg a kedvezményeket és az ingyenes szolgáltatásokat?

Önnek csak annyit kell tennie, hogy vigye magával a szálláshelyen kapott kártyát és érintse hozzá az elfogadóhelyeken elhelyezett leolvasó készülékhez, illetve néhány elfogadóhelyen az azonosítást kártyája felmutatásával is elvégezheti. A leolvasókészülék azonosítja, hogy érvényes-e a kártyája, hány főre érvényes a kártya, illetve hogy igénybe vette-e a már az egy alkalomra járó kedvezményes, vagy ingyenes szolgáltatást.

Hány főre szól a kártya?

Egy kártyára a szálláshely recepciója több, együtt utazó személyt is regisztrálhat. Pl.: egy család egy kártyát kap, amelyen felnőttek és a gyerekek is aktiválva vannak. A kedvezményeket annyi személy veheti igénybe, ahányat a kártyán a szálláshely regisztrált.

Mettől meddig érvényes a BBC kártyám?

A BBC kártya teljes itt tartózkodása alatt érvényes, a szálláshelyen történő bejelentkezés napján 14 órától a kijelentkezésig, tehát ha Ön például pénteken délután érkezik és jelentkezik be a szálláshelyére azonnal megkapja a kártyáját és ha vasárnap délelőtt távozik egészen addig élvezheti a kedvezményeket.

Hazavihetem-e magammal a kártyát?

Nem, a BBC kártyát a szálláshelyről történő távozáskor le kell adnia a recepción. A szálláshelyek jogosultak kauciót kérni a kártyáért, melyet annak visszaadásakor visszafizetnek a vendégnek.

A kártya eltűnését, elvesztését, megrongálódását, kérjük, jelezze szállásadójának!

További információt a kártya használatáról szálláshelyén, a Tourinform irodákban és www.balatonbest.hu internetes portálon találhat.

A kártya nyújtotta kedvezményekkel élve kellemes időtöltést kívánunk Önnek a Balaton legjobb oldalán!

Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.

8230 Balatonfüred, Blaha u. 5.
Tel.: +36 20 299 42 45
E-mail: info@balatonbest.hu