Novasol nyaralóházak kiemelt ajánlatai

Idén ünnepli 50. Évfordulóját a NOVASOL Európa piacvezető nyaralóközvetítő cégcsoportja, mely 1968-ban pár vállalkozó szellemű alapító taggal 4-5 ház nyaralóház közvetítésével kezdte meg működését Dániában. Jelenleg már több mint 50.000 nyaralóobjektummal büszkélkedhetünk Európa több mint 27 országában.

Ezen születésnap alkalmával cégünk igyekszik az utazni vágyó vendégek és a szállasadók kedvében járni kedezményekkel, kampányokkal, újdonságokkal. Mind arculatában mind témájában megújult weblapunkon nemcsak országonként, hanem a nyaralás típusa szerint is kedve szerint böngészhet kínálatunkból, legyen az tengerparti nyaralás, hegyvidéki pihenés, horgászat vagy akár kutyabarát szálláshely.

Nem kell feltétlenül külfödre utaznia, hogy élménydús nyaralásban legyen része. Fedezze fel belföldi szálláshely-kínálatunkat, melyek közül több száz a Balaton régióban várja Önt akár 10 – 15 % kedvezménnyel.

A fürdőzés szerelmesei egész nyáron találnak maguknak partközeli vagy medencés szálláshelyet, de élvezze szezonon kívül is a Balaton régió sokszínűségét, legyen szó kerékpár – és gyalgotúrákról, horgászatról, kalandparkokról vagy éppen bőséges programkínálatról.

Novasol Hungária Kft.

8600 Siófok, Fő utca 131.

Tel: 06 84 506 622

Email: sales@novasol.hu

www.novasol.hu

Kiemelt ajánlataink:

https://www.novasol.hu/nyaralo/magyarorszag/balaton-regio/balatonfured/nyaralo-pecsely-ubn019?adults=2&children=0&daysVariation=3&pets=0

A település központi fekvésével, tiszta vizű strandjával, tavasszal festői természeti környezettel, gyalogos-és kerékpáros túraútvonalakkal várja Önt és családját.

https://www.novasol.hu/nyaralo/magyarorszag/balatonregio/apartman-balatongyorok-ubn110

Nem marad hiány a luxusban, ha ezt a pazar birtokot választják. A lakás hatalmas teraszáról fenséges kilátás tárul Önök elé, távolabb a déli part lankái, míg a közelben a Badacsony jellegzetes formája uralja a panorámát. Berendezésére az igényesség jellemző, mind a összeválogatott bútorok és kiegészítők, mind a beltéri burkolatok és színek kiválasztása tekintetében.  Teraszosan kialakított, gyönyörű parkosított kertjében illatos díszfák alatt napozhat. Nézze a lenyugvó napot a ház teraszáról egy hangulatos nyáresti beszélgetés keretében, egy pohár helyi bor mellett. A házzal közvetlenül szemben a Balaton környék egyik golfpályája fekszik, kissé távolabb a Balatoni kerékpár körút vezet. Az épület a főút mellett fekszik.